Zalto, Zalto glazen, Zalto glaswerk, Zalto wijnglazen

Zalto, Zalto glazen, Zalto glaswerk, Zalto wijnglazen

 

Zalto: een liefdesverhaal tussen Oostenrijk en Frankrijk

De Fransen en de Oostenrijkers kennen allemaal het liefdesverhaal dat hun twee landen verenigde via Louis XVI en Marie Antoinette, maar het liefdesverhaal waar ik het vandaag over wil hebben is recenter. Dit is geen liefdesverhaal tussen twee wezens, maar tussen twee culturen, tussen twee millennia oude knowhow en erkend over de hele wereld, het liefdesverhaal dat onze twee culturen blijft verenigen. Ik noemde de uitmuntendheid van Franse wijn en de onvergelijkbare Oostenrijkse glasfabriek Zalto.

Inderdaad, wat is een mooier huwelijk dan het proeven van de beste wijnen in de beste wijnglazen? De Zalto glasblazerij verhoogt en onthult de mooiste smaken van onze beste Franse wijnen.

Hier zijn enkele van mijn favorieten:

Maak gebruik van je grootste kansen om de beste champagnes van de Zalto Champagnefluit te proeven. De specifieke vorm past perfect bij de vorm van uw lippen en zal zo de smaak van deze drank zo kostbaar herontdekken
Geniet van een uitstekende wijn uit de Pays de Loire in het Zalto witte wijnglas, dat alle zoetheid en fruitige tonen onthult van dit onvergelijkbare en gewilde regionale product over de hele wereld.

Welk beter drankje om te genieten van een uitstekende Normandische calvados dan de glazen spijsvertering Zalto. Zalto Denk’art past zich aan alle Franse regionale producten aan, het benadrukt alle coulures en de regio’s van ons territorium, zodat degenen met wie u ze wilt overbrengen en delen, er nog meer van zullen profiteren.

Het glas in Zalto Bordeaux is je beste bondgenoot voor het proeven van de fantastische rode wijnen die worden aangeboden in het zuidwesten van Frankrijk. Het toont al hun eigenaardigheden en smaken om u een vernieuwde oenologische ervaring te geven.

Als je nog steeds twijfelt, heb je nog geen favoriete wijn, of heb je er liever geen, Zalto tot de oplossing: Zalto Universal glas dat zich aanpast aan alle Franse wijnen, de vorm ervan maakt de smaken van groeien ongeacht de oorsprong van het wort en de grootte van de stengel helpt om een ​​temperatuur te handhaven die een gebalanceerde smaak zal bevorderen. Als je niet weet welke keuze je moet maken, is dit de juiste keuze.

Een huwelijk tussen Frankrijk en Oostenrijk zou alleen gelukkig zijn als het idee van conservatie er deel van uitmaakt en om die reden heeft Zalto glaswerk aan alles gedacht. Om ervoor te zorgen dat uw fantastische Franse dranken niet verloren gaan, kunt u met de Oostenrijkse Zalto karaffen nr. 25 en nr. 75 genieten van uw drankjes voor meerdere dagen. Als je ze ook wilt decanteren en ze in mooie containers wilt serveren, kijk dan eens naar de Axiom Zalto-karaf en de Zalto Mystique -karaf voor je magnums. De toegestane oxygenatie maakt uw ervaring zo goed als onvergetelijk. Het visuele effect zal ondertussen altijd op het rendez-vous zijn.

Lang leve dit nieuwe huwelijk tussen Frankrijk en Oostenrijk en dat we kunnen blijven zeggen “ze zijn getrouwd en hebben veel kinderen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *