Riedel glas er nogle af verdens bedste vinglas

Med et Riedel glas fra Riedel i hånden er du godt udrustet!

Det handler om at have det rette udstyr. Hvis du gerne vil skabe en god vinoplevelse for dig selv og dine gæster, så handler det om at  have de bedste vinglas. I denne artikel vil vi kigge på, hvordan du med fordel kan skabe unikke vinoplevelser med Riedel vinglas.

Kender du det, at du har købt en god og måske og dyr flaske rødvin, men du oplever ikke helt vinens fulde potentiale? Du skal have nogle vinglas, der kan udfolde vinen og fremme vinens aromaer og smagsnuancer. Her kan du med fordel vælge mellem nogle af Riedels kollektioner, såsom Riedel Fatto A Mano, Riedel Vinum eller Riedel Superleggero, der alle kan udfolde vinens potentialer for dig. Disse glas er mundblæste og håndlavede, hvilket gør hvert enkelt glas helt unikt. Riedel har foruden ovenstående kollektioner også lavet disse kollektioner Riedel Sommeliers eller Riedel Perfomance. De er utrolig populære inden for vinverden, og du får altså mulighed for at skabe ekstra forkælelse ved spisebordet.

Endelig laver Riedel også vinkarafler. Riedel karafler er et stadie over alle andre vinkarafler, da de er et lille mesterværk hver enkelt én. En Riedel karaffel er håndlavet af de absolut dygtigste glaspustere, og de formår altså at skabe noget ekstra til vinoplevelsen.

God fornøjelse og skål!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *